Friday, October 02, 2009

Labu

I wish i can show u how we describe this particular vehicle (by using my hands) when we talked about it last time :)
Yeah, we've been talking about this vehicle for years. Actually bukan takat bercerita pasal kenderaan ni je, malah we were planning to find it and rent it for a road trip.
Malangnya plan tu terkubur di situ saja bila kami semua dah grad. I wish, yes i really really wish that one day we can go for a road trip like we planned, my dearest friends.
(oh syahdunye. tetibe rindu gile teramat kat korang* semua).

Okay, anyway..
I got to ride that vehicle!!! hahahahaha! jangan jeles eh korang!
Dan inilah buktinya..


Kombi! kami panggil Labu dulu (diyana punye miniature)

erk, tertiru pose syiera :P


duk dalam, okay. dan dia jalan! hehe

Akhirnya dapat gak aku naik Labu. hip hip hooreay!
That was Fun!
Lepak with them also fun! They are funny and very entertaining!
We were lepaking at Lepaq. The card game was hilarious! really laugh my ass off. haha!
Thanks for making me laugh with all the actions and jokes (walaupon ade setengah tu tak paham, tp belasah je gelak gak! haha)
Hope we can hang out again sometimes. :D


korang* diyana, bona, arm, qaha, kecik, gump, kak nad, syiera, nea & dause.
Sumpah rindu giler kat korang wey! jomla lepaking!


p/s: Hopefully dapat naik kete ni lagi and jalan jauh sikit. hehehe

2 comments:

redmonollysum said...

i rindu u jugak weh, and semua org. benci ah! bila tah nak lepak sesama. bz aje semua org!

BabyCrownz said...

tula pasal..jomla lepak. cari satu hari. sehari je tolak tepi semua bende lain.. hehehehe