Tuesday, August 19, 2014

Aidilfitri 2014

Tup tap tup tap raya! Tahun ni giliran dear hubby.
Meaning ini kali ke-2 kami beraya bersama sebagai pasangan suami isteri.
Tahun lepas raya kat Penang with Suci in my tummy.

Tiny--

Tahun ni raya di Best Siyot! Err okay Besut--


Tahun ni memang banyak yg lain. Kami ada Suci bersama untuk julung-julung kalinya!
So my hubby agreed utk pakai baju sedondon for the first time as family..! Tq abang sayang muah muah!

For the first time as well rayaku sebagai seorang mummy.
Pagi-pagi siapkan anak dara dulu sebelum diri sendiri bersiap. Phew--

Lepas tu dari pagi sampai ke malam Daddy Suci punyala excited collect duit raya Suci!
hahaha! kalah budak-budak nih!
sikit-sikit ajak kira. Sikit-sikit ajak kira. Adoihpon-- (-_-")

--

Okay.. Let's story with pictures..!! --

terer kakyong! dengan DUA+ONE heroes and little girl in the tummy, demo yg siap dulu!
So demo amik gambo dulu la!

Sesi photography Mummy & Suci..

Family altogether

dmkazfamily dengan Ayah & Mak

a week before they turn to FIVE.. *winks

Belum bekeluarga. Masih bujang. Kalau ada lelaki soleh yg berkenan bole PM.
Hehe jangan marah eh adik.

Ni kurang sorang. Tapi memang lakiku yg paling sengal. 
:P

Bersiap-siap nak keluar beraya.

Bila kami ternampak hubby dalam tv--
Penghibur di pagi aidilfitri.

Yes, as I insist!

Family photo please...........


hari raya! semua bagai nak gila!

the fun time--always
p/s: tgn terseliuh tak baik-baik lagi ni! (o_-")




and it ends with full tummies.
and closed eyes.



the end--